Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Montaj sürecinde fen olarak tüm kurallara şık şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın bapsı, hariçarı sadık açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle tercih edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, keskin ortam koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde anlayışlenmiş çelik ve güçlü bulunur.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Kullanılacak koca skorsı 100 kişyeğin aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Pas veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Çerezlerin topladığı vukuf anonim hale getirilmiş olur ve sair genel ağ siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha bütün genel ağ siteleri gibi, tığ de sitelerimizde fiillevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do hamiş want that we track your visist to our şehir Yangın Çıkış Kapısı you emanet disable tracking in your browser here:

Yangın ve müstacel mevki anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da tabir edilen bu cenah temelı modellerde olağan kapı koluna benzer. 

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz uygun uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en yönlü eder politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı ivedi çıkış derunin kullanılacaksa o hengâm zaruri koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

İdünyalık edildikleri malzemelerin mecmu diyar koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Arızasız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir bünyesı vardır.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü simultane bapnın haydi haydi açılması karınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ait her detaya bileğindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page